053.jpg057.jpg

Täplätassu Nestori  JUN ERI 1

066.jpg067.jpg

Täplätassu Osku "Onni"  JUN ERI 2

100.jpg097.jpg

Täplätassu Kaapo AVO ERI1 SA SERT PU4 > FIMVA

103.jpg110.jpg

Täplätassu Joonatan "Nipa"  VAL ERI 3

Oikea koko ja mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja, hyvä häntä. Ryhdikkäät kulmaukset, hyvä luusto. Karvapeite ei parhaassa kunnossa. Tänään ryhdikäs luusto, liikkuu hyvin.

121.jpg

Täplätassu Oona "Nana"  JUN EH 3

Riittävä koko, oikeat mittasuhteet. Ikäisekseen hyvä pää. Hyvä purenta ja silmät. Vielä hieman raskaat taittokorvat. Ryhdikäs kaula, hyvä ylälinja. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu hieman jäykästi takaa, mutta hyvin.

140.jpg139.jpg

Täplätassu Pipsa  JUN ERI 2

127.jpg

Täplätassu Pepita  JUN ERI 1

Oikea koko ja mittasuhteet. Kaunis ilmeinen nartun pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula, hieman pehmeä selkä. Ikäisekseen hyvä runko ja luusto. Hyvät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin,ylälinja voisi olla parempi.

158.jpg

Fidelis Hurjan Melli  VAL ERI 2

Oikea koko ja mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Vahva runko. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvät kulmaukset, tänään hieman löysässä kunnossa.. Hyvä karvapeite. Liikkuu tänään hieman laiskasti mutta oikein.

111.jpg

Dagolas Ferrari "Nekku" VET ERI 2 SA PU3

148.jpg

Nekku, Pepita, Melli

Kasvattajaluokka. Täplätassu 1 KP

Nestori, Kaapo, Pepita ja Nipa. 2 yhdistelmästä koostuva ryhmä. Rodun omaisia yksilöitä. Kaikilla kauniit päät, hyvät rungot ja kulmaukset. Hyvät liikkeet. Onnittelut kasvattajalle.