Nuttu ja Hulina  pääsivät tällä kertaa mustikkametsään. Mustikoita on vielä metsässä runsaasti, tällä kertaa kotiin viemisiä oli n.8 l mustikoita sekä 5 l kanttarelleja.

Lentokentän maastossa Kimppisläisten kanssa, tällä kertaa kävelimme vain laavun ohitse.Melli ja Leevi ottivat pienet purtit hiekkamontussa.Lentokentän lenkki, lammikon kautta.

Loppukuusta teimme kimppaporukan  kanssa eväsretken Petäjäsuolle.
Meiltä lähti kaikki tytöt mukaan. Koko viikon oli ollut epävakaista, mutta me säästyimme kastumiselta tällä kertaa, tulikin tosi hieno ilta. Matkaa kertyi ainakin 8km, aikaa kului vajaa 3tuntia.
Laavulle pysähdyttiin makkaranpaistoon, siellähän vierähti vähän aikaa. Leevin 7vuotis synttäreiden kunniaksi, jokaiselle oli possunkorva. Kamerakin kulki koko matkan mukana, mutta laavulle päästessä huomasin että akku oli ihan loppu, se niistä kuvista.

Kaikki koiruudet viihtyvät mielellään pusikon alla, Melli ja Nina katselevat siihen malliin , että mitä tänne tullaan häiritsemään.NessaSateisella kelillä tullaan mielellään kellimään sohvalle, muutenhan ei sisällä paljon ollakkaan.

Melli ja Nuttu vauhdissa hiekkamontulla.