Lauantaina 8.1.2011, suuntasimme Miehikkälään Kaakon Lappalaisten tapaamiseen. Kokoonnuimme Turnukan Kenneliin  klo.15.00, josta lähdimme kävelemään 7km lenkin. Meiltä oli mukana Pomi ja Nina, seurana  oli Tumppi, Joiku, Eetu, Milo sekä Lappalaistyttö Wilma.Päivä oli pakkasen puolella pari astetta, mutta kyllä siellä hiki tuli lenkkeillessä. Lenkin jälkeen olikin kahvit tarjolla, mitkä kyllä maistuivatkin, rupattelun ohella.

Sunnuntaina 9.1. Tehtiin kotioloissa lenkki, kaikki muut pääsivät mukaan ainoastaan Melli jätettiin kisuleiden kanssa kotiin.Aamu alkoikin plussan puolelle ja vettä tihuutteli koko lenkin ajan, joten oltiin läpimärkiä kotiin tultua.

Maanantaina olikin Kimppalenkin vuoro, sää suosi sen verran ettei vettä satanut +1astetta lämmintä. Lenkkeilimme Lentokentän metsässä, jossa pääsee pienen lenkin tekemään, tietä on aurattu pari kilometriä ja koirat voivat olla vapaana. Me otimme mukaan Hulin , Pomin ja Ninan , Nessa jäi Mellin seuraksi kotiin, seurana  metsässä oli 5 koirakaveria.