Kouvolan Ryhmänäyttely. Tuomarina Pekka Teini. Lappalaisia olikin ilmoitettu ennätysmäärä 62. Kehät piti olla ulkona, mutta Tuomari muutti epävakaisen sään takia sisähalliin, joten kuvat ovat sen laatuisia.

010-normal.jpg

Täplätassu Isabella (Hilu) JUN EH    Yleisvaikutelma erittäin hyvä, mutta vielä kapea päinen ja- runkoinen narttu. Vahva kuono, vielä kapea kallo. Oikein sijoittuneet korvat. Kaulassa ja rintakehässä hyvä pituus. Jyrkkä lantio, heikko selkä. Hyvät kulmaukset takana. Pohjavilla puuttuu tänään.

017-normal.jpg

Saran ja Nutun esiintyminen alkoi tosi lupaavasti, mutta Tuomarin ottaessa mittakepin esiin, Nutun esiintyminen meni aivan pipariksi.

Nuttu AVO H     Pienikokoinen narttu, joka voisi olla tiiviimpi ja liikkua tasapainoisemmin. Hyvä pää, hyvä rakenne edessä sekä takaa. Liikkuu löysin kyynärpäin edestä ja takaa melko löysin kinterein. Kehäkäytös tänään ujoa.

031-normal.jpg

Nina VET ERI 1 SA PN2 ROP VET.

Nina yllätti meidät , pärjäämällä isossa porukassa tosi hienosti.   9-vuotias veteraani, jolla ihana rotutyyppi, sukupuoli leima ja käytös. Upea Suomenlapinkoiran profiili sekä päässä että rungossa, kaunis veteraanin ilme. Oikean kokoiset korvat. Hyvä asentoinen häntä, runsas turkki, sopii koirassa tänään. Liikkuu vaivattomasti.

041-normal.jpg

Dimolin Dikkal VSP VET,            Fidelis Grata Persona ROP VET

045-normal.jpg

046-normal.jpg

054-normal.jpg

Ulkona saikin otettua parempia kuvia, Hilun ja Nutun esiintyminenkin oli ihan toisenlaista . kuin kehässä.Päivästä tulikin pitkä , kun jäimme odottamaan Ninan Vet ryhmäkehää, josta putosimme  ensimmäisten joukossa pois.

060-normal.jpg