Kaakonlappalaiset lenkkeilivät Torstaina 10.5. Portimon poluilla. Lähtö oli klo.18.15 Kitulasta , Kisapirtin parkkipaikalta. Mukana oli 10 koiraa taluttajineen. Sattuilkin tosi hieno aurinkoinen ilta.

Lenkki oli n.7km pituinen, puolessa välissä lenkkiä oli laavu, jossa pysähdyimme eväiden syöntiin ja makkaran paistoon.

Nuttu ja Nessa. Nuttu väsähti matkasta  ja otti pienet torkut,  meidän istuessa laavun edustalla.

Oli mukava reissu, auton luona oltiin n.klo21.00  ja uutta lenkkiä jo suunniteltiin.

Tiistaina 8.5 käväisimme Nutun ja Ninan kanssa Match Showssa, Mäntykankaalla. Nuttu oli pennuissa ja sai pun. nauhan. Nina oli hienosti Veteraanien ykkönen sekä Bis kehässä 4.

Haminan KV näyttely 12.5. Toumarina Kirsi Honkanen. Lappalaisia 23.  Ennen kehän alkua Nuttu ja Nina seurustelivat Nekun kanssa.

Nuttu Pen 1, ei KP:tä.  Sara esitti Nutun . Tuomarin kommentti oli , että 4cm lisää korkeutta, niin olisi ollut KP arvoinen.

Erittäin pieni kokoinen narttu, joka tässä kehitys vaiheessa antaa hieman matala raajaisen vaikutelman. Hyvä pää ja ilme.Hyvä kaula, hieman vielä pehmeä selkä. Oikein kiinnittynyt häntä. Hyvä rintakehän malli. Vahva raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Pentumaisen löysät liikkeet. Silti erittäin hyvä askel pituus. Lupaava turkki. Miellyttävä käytös ja esiintyminen.

Nina VET ERI 3.  Erittäin hyvässä kunnossa esiintyvä Vet.narttu. Hyvä pää ja ilme. Hyvä kaula, ylälinja sekä häntä.Vahva rintakehä, vahva lanneosa. Erittäin hyvä raajaluustovahvuus. Hyvät kulmaukset. Liikkuu sivusta hyvällä askelpituudella., aavistuksen ahtaasti takaa. Erittäin hyvä karva ja karvapeite.Miellyttävä käytös. ( tosi huonoja kuvia, kameran säädöt ovat pielessä)

 

Kotiinlähtö edessä.

Iltapäivällä lähdimme metsälenkille kaikkien kanssa.