19.3.2017  Jyväskylä, Korpilahti RN.     Tuomarina Perttu Ståhlberg

Meidän kasvatit Kaapo,Hilu ja Nipa

KAAPO.  AVO ERI 4

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Silmät saisivat olla tummemmat. Hyvä karva ja selkä. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä. Ei tänään parhaassa karvassa, mutta turkin laatu oikea. Hyvä ,hieman lyhyt häntä. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Miellyttävä käytös.

HILU.  AVO ERi 1 SA

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet.Hyvä koko ja vahvuus. Vaaleat silmät. Kapea kallo. Alaskiinnittyneet korvat. Hyvä kaula ja selkä. Tasapainoisesti kulmautunut.Oikean laatuinen karva ja hyvääntoinen häntä.Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelpituudella.Miellyttävä käytös.

 

NIPA. VAL ERI 1 SA PU 2

Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet.Sopiva vahvuus. Hyvä ilmeinen pää. Silmien väri sopii pigmenttiin.Hyvät korvat.Saisi olla paremmin kulmautunut edestä.Hyvä kaula ja selkä.Oikea karvanlaatu.Hieno häntä. Tasapainoinen rodun omainen liikunta.Miellyttävä käytös, esiintyy hyvin.

 

25.3.2017. Lahti KV.  Tuomarina Riitta Niemelä

NIPA VAL.  ERI

Maskuliininen erinomainen kokonaisuus.Kokonaisuutena hieman pitkärunkoinen. Hyvä pään malli. Alaleuka saisi olla vahvempi.Hyväasentoist ,hieman kookkaat korvat. Kaunis kaula, hyvä eturinta ja runko. Sopiva luustovahvuus, ranteissa hieman pehmeyttä. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä asentoiset häntä, hyvä karvanlaatu. Tasapainoiset ja vaivattomasti liikkeet. Rauhallinen käytös.